Ads 468x60px

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Έρευνα αποκαλύπτει την ιδανικότερη περίοδο για αγορές από το App Store


Bessy Theodoropoulou
Το App Store της Apple σίγουρα έχει δει αυξημένες πωλήσεις και χαμηλές τιμές κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου των Ευχαριστιών και θα συνεχίσει να βλέπει και την επόμενη εβδομάδα. Παρ'όλα αυτά πότε θεωρείται πως είναι η ιδανικότερη περίοδος αγορών από το App Store γενικότερα; Αυτή είναι μία ερώτηση που απαντήθηκε από το European advertising network madvertise μέσω μίας έρευνας που κυκλοφόρησε την προηγούμενη Τετάρτη.

Το App Store είναι σαν μία θάλασσα που έχει και αναταραχές, σύμφωνα με τα ευρήματα της έρευνας που πραγματοποιήθηκαν στο U.K. App Store. Έχει ανόδους και καθόδους, καθιστώντας τις αγορές πιο επικερδείς σε κάποιες μέρες παρά σε κάποιες άλλες. Οι Παρασκευές δίχουν πως είναι οι καλύτερες μέρες για αγορές πιο υψηλού κόστους, καθώς το 19.58$ των εφαρμογών για iPad και το 18% των εφαρμογών για iPhone υφίστανται μία μικρή άνοδο λίγο πριν το τέλος της εβδομάδας και καμία από τις 5 δημοφιλέστερες κατηγορίες εφαρμογών δεν αυξάνει την τιμή της την Παρασκευή.

Οι Πέμπτες είναι οι χειρότερες μέρες για αγορά καθώς το 17.9% των εφαρμογών για iPad και το 17.36% των εφαρμογών για iPhone βλέπουν μία μικρή αύξηση στην τιμή τη συγκεκριμένη μέρα της εβδομάδας. Συνήθως τις Τετάρτες και τις Πέμπτες νέες εφαρμογές εισέρχονται στο App Store, ενώ τις Πέμπτες συνιθίζεται να γίνονται και αρκετές ενημερώσεις στις ήδη υπάρχουσες εφαρμογές.

Πηγή: http://gigaom.com/apple/study-reveals-when-to-shop-the-app-store-for-the-best-deals/


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...