Ads 468x60px

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Αμφισβητείται το σύμπλεγμα διακομιστών της Apple στη Β.Καρολίνα


Bessy Theodoroupou

Μία νέα αναφορά δείχνει πως οι κάτοικοι της Β.Καρολίνας θεωρούν ότι το τεράστιο κέντρο δεδομένων της Apple στο Maiden είναι μία “απογοητευτική εξέλιξη” καθώς έχει παρέχει εργασία πλήρους ωραρίου μόνο σε 50 άτομα στην περιοχή, γεγονός το οποίο δε βοηθά στη μείωση της ενεργείας η οποία στη συγκεκριμένη περιοχή είναι ιδιαίτερα αυξημένη.

Η Washington Post μίλησε με αρκετούς από τους 3.400 κατοίκους της πόλης για το $1.000.000.000 project της Apple.

Ωστόσο υπάρχουν και απόψεις που υποστηρίζουν πως με την κίνηση αυτή η Apple έχει δώσει θετικά δείγματα στις ζωές των κατοίκιων. Πιο συγκεκριμένα ο δήμαρχος της πόλης πιστεύει πως κάθε κάτοικος έχει δει αυτή τη θετική πλευρά, τονίζοντας πως είναι πολύ καλό που έχουν μία τόσο μεγάλη εταιρεία για “γείτονα”.

Η Apple ανακοίνωσε ότι το Maiden θα έιναι η τοποθεσία του αυτού του κέντρου δεδομένων υπό το κωδικό όνομα “Project Dolphin” το 2009. Σύμφωνα με την εταιρεία το σύμπλεγμα διακομιστών το οποίο ξεκίνησε νωρίτερα αυτόν το χρόνο υποστηρίζει τις υπηρεσίες iTunes, MobileMe και iCloud.

Source: http://www.appleinsider.com/articles/11/11/27/north_carolina_locals_question_benefits_of_apples_1_billion_server_farm.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...