Ads 468x60px

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Η Apple άνοιξε πρόγραμμα αντικατάστασης για τα iPod nano 1ης γενιάς

Η Apple άνοιξε πρόγραμμα αντικατάστασης για το iPod nano πρώτης γενιάς εξαιτίας κάποιον προβλημάτων που προκαλούσαν προβλήματα υπερθέρμανσης. Τα iPod που επηρεάστηκαν έχουν κυκλοφορήσει μεταξύ Σεπτεμβρίου 2005 και Δεκεμβρίου 2006 και περιέχουν ελάττωμα από στην κατασκευή που οφείλεται στον πρώτο προμηθευτή μπαταριών της πρώτης έκδοσης του πολύ μικρού και λεπτού iPod της Apple.
Η Apple αναφέρει ότι η πιθανότητα υπερθέρμανσης είναι μικρή αλλά από την στιγμή που το iPod nano είναι πάνω από 5 χρονών η πιθανότητα να ζεσταίνεται η μπαταρία είναι μεγαλύτερη από αυτή που θα ήταν αν η μπαταρία ήταν καινούρια.
Η Apple συγκεκριμένα αναφέρει στους χρήστες να σταματήσουν να χρησιμοποιούν το συγκεκριμένο iPod nano και να πάνε σε κάποιο Apple εξουσιοδοτημένο κατάστημα ώστε να το αντικαταστήσουν χωρίς κόστος. Το παγκόσμιο πρόγραμμα αντικατάστασης μπορείτε να το βρείτε εδώ και το μόνο που έχετε να κάνετε για να δείτε αν και το δικό σας iPod nano είναι σε αυτό το πρόγραμμα είναι να γράψετε το Serial Number που θα βρείτε στο πίσω μέρος της συσκευής (όπως μπορείτε να δείτε και στην παραπάνω εικόνα).
Τα νέα κομμάτια iPod nano που πρόκειται να αντικαταστήσουν τα δικά μας θα αρχίσουν να αποστέλλονται 6 εβδομάδες μετά από τη στιγμή που θα συμπληρώσετε την σελίδα, δυστυχώς όσοι είχατε engravings έτσι ώστε να γράφει το όνομα σας ή οτιδήποτε άλλο πάνω στο iPod δεν θα το έχετε πια.
Όμως δεν είναι όλοι οι χρήστες μέρος αυτού του προγράμματος και περισσότερες πληροφορίες περί αυτού μπορείτε να βρείτε εδώ.

Source: http://www.greek-iphone.com/20111112/apple-started-replacement-program-for-ipod-nano-1st-generation/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...