Ads 468x60px

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

iTunes Films, τώρα ενοικιάσεις και για ταινίες HD


Τον προηγούμενο μήνα όπως είδαμε η Apple μετά από αρκετά χρόνια άνοιξε το δρόμο στα iTunes Flims και για την Ελλάδα και τώρα μπορούμε να αγοράσουμε ή να ενοικιάσουμε τις αγαπημένες μας ταινίες άμεσα από το iTunes Store.

Αν και το iTunes Films (και όχι Movies, όπως συνήθιζε να είναι μέχρι το 2010) από τις πρώτες μέρες μας έδωσε την δυνατότητα να κατεβάσουμε/αγοράσουμε τις ταινίες που επιθυμούμε σε HD ή Standard Definition δεν μας έδωσε και την ίδια δυνατότητα στην ενοικίαση.  Μέσα όμως στην εβδομάδα που μας πέρασε η Apple πρόσθεσε και αυτή τη δυνατότητα και τώρα μπορούμε όπου και αν βρισκόμαστε και οποιαδήποτε συσκευή έχουμε να ενοικιάσουμε ή να αγοράσουμε HD και Stardard Definition ταινίες.

Σιγά σιγά η Apple προσθέτει όλο και περισσότερες ταινίες στο iTunes Films όμως ακόμα δεν υπάρχουν νέα σχετικά με τους υπότιτλους ή την προσθήκη της Ελληνικής γλώσσας όπου αυτό υπάρχει η δυνατότητα να πραγματοποιηθεί. Φυσικά μπορείτε να δείτε ταινίες με Ελληνικούς υπότιτλους, ακολουθώντας τον οδηγό μας.

Source: http://www.greek-iphone.com/20111112/itunes-films-now-rent-hd-filims-too/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...