Ads 468x60px

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Apple News Παρουσίαση στο 2ο Open Coffee στο Βόλο!!!


Σας προσκαλούμε στο 1ο Open Coffee στο Βόλο, την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου, 17.30 στο Flocafe (Αργοναυτών 63, παραλία Βόλου στον 1ο όροφο). Το Open Coffee έχοντας φέρει μέχρι τώρα χιλιάδες νέους επιχειρηματίες της τεχνολογίας κοντά μεταξύ τους σε πολλές πόλεις της Ελλάδας (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Μυτιλήνη, Λάρισα, Μυτιλήνη), έρχεται και στο Βόλο με σκοπό την γνωριμία και την συζήτηση για το σύγχρονο επιχειρείν, την τεχνολογία και την καινοτομία.

Στην πρώτη μας συνάντηση θα μιλήσουν οι εξής:

Ο Γιώργος Χατζηνώτας, Φοιτητής στο Τμήμα Μηχανικών Η/Υ, Τηλεπικοινωνιών και Δικτύωv του Π.Θ. - Εμπνευστής και Δημιουργός MeGusta, θα μας παρουσιάσει την εφαρμογή MeGusta για τα μελλοντικά του σχέδια. Επίσης για το τι σημαίνει να είσαι φοιτητής και entrepreneur και που μπορείς να απευθυνθείς για βοήθεια στην πόλη μας.

Ο Γιώργος Γάτος (link www.linkedin/in/georgiosgatos) - Συντονιστής του THERMI LINK (http://www.thermi-group.com/thermi-link-el/) , θα παρουσιάσει τρόπους ανάπτυξης και χρηματοδότησης καινοτόμων ιδεών και την μετατροπή τους σε προϊόντα ή υπηρεσίες.

Ο Δρ. Δημήτριος Γεωργουλάς (http://www.dgeorgoulas.tk/) - Apple Developer και Ιδρυτής του Apple News θα παρουσιάσει την ιδέα πίσω από το Apple News καθώς και των εφαρμογών APLSeed και APLSeed Pro για το iPhone/iPad

Η συνάντηση είναι ανοικτή σε όποιον ενδιαφέρεται και θέλει να συμμετέχει ή απλώς να ακούσει τους ομιλητές. Το κατάστημα προσφέρει 20% έκπτωση στους καφέδες και τα ροφήματα.

Το Flocafe διαθέτει Free WiFi Spot και υποδομή για ΑμΕΑ. Εάν χρειάζεστε περαιτέρω πληροφορίες κάντε ανάρτηση στον τοίχο του facebook event

Περισσότερες πληροφορίες για το Open Coffe http://opencoffee.gr/about/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...