Ads 468x60px

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Έρευνα σε developers αποδεικνύει την κυριαρχία του iPad

Bessy theodoropoulou

Ένα νέο γκάλοπ που πραγματοποιήθηκε ανάμεσα σε developers κινητών συσκευών δείχνει ότι το ενδιαφέρον τους κινείται κατά κύριο λόγο γύρω από το iPad, ενώ ακολουθεί το Kindle Fire το οποίο δεν έχει κυκλοφορήσει.

Τα νέα δεδομένα από τις  Appcelerator και IDC υποδεικνύουν ότι στην έρευνα συμμετείχαν 2.000 developers κατά τη διάρκεια του μήνα. Ανάμεσα σε όσους ψήφισαν, το 91% δήλωσε ότι θα τους ενδιέφερε το developing για το iPhone, ενώ ταυτόχρονα το 88% είπε το ίδιο για το iPad.

Από τα αποτελέσματα αυτά μπορούμε με ευκολία να συμπεράνουμε ότι η Apple κατέχει τον πλήρη έλεγχο της αγοράς, ωστόσο το iPad το οποίο έχει ανακυρηχθεί ως το touchscreen tablet της Apple συνεχίζει να κυριαρχεί στις πωλήσεις. Ανάμεσα στα υπόλοιπα tablets, η έρευνα έδειξε ότι το Samsung Galaxy Tab είναι η πιο διάσημη συσκευή που προτιμάται για developing η οποία όμως έρχεται μετά από το Amazon Kindle Fire.

Πηγή: http://www.appleinsider.com/articles/11/11/14/developer_survey_finds_ipad_domination_growing_interest_in_kindle_fire.html 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...