Ads 468x60px

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Οι προσόψεις των Apple Store [Gallery]

Μια συλλογή φωτογραφιών από τις προσόψεις και των 357 καταστημάτων Apple Store συγκέντρωσε ο Thomas Park και μας παρουσιάζει σε δημοσίευμά του.


Οι φωτογραφίες απεικονίζουν το εξωτερικό των καταστημάτων και δεν αποτελούν προσωπική δουλειά του Park αλλά έχουν συλλεχθεί από την ιστοσελίδα της Apple και έχουν παρουσιαστεί από τον ίδιο σε χρονολογική σειρά.

Είναι ενδιαφέρον να δούμε το πως εξελίχθηκε όλα αυτά τα χρόνια η επένδυση αυτή της Apple που συμπλήρωσε φέτος δέκα χρόνια ζωής. Φυσικά, μέσα σε αυτά τα χρόνια αρκετά από τα καταστήματα έχουν ανακαινιστεί αλλά και πάλι μπορούμε να δούμε όλη την εξέλιξη από τα πρώτα καταστήματα Tysons Corner και Glendale Galleria.

Μετά τα εγκαίνια μάλιστα του πρώτου καταστήματος η κίνηση της Apple είχε πολλούς επικριτές με την πλειοψηφία των «ειδικών» να στοιχηματίζουν για την σίγουρη αποτυχία του εγχειρήματος. Η ιστορία, φυσικά, για μια ακόμη φορά τους διαψεύδει αφού τα Apple Store ανά τον κόσμο αποτελούν μοναδική εμπειρία αγοράς προϊόντων της Apple αλλά και σε αρκετές περιπτώσεις τουριστικές ατραξιόν.

Ρίχτε μια ματιά εδώ.

Source: http://www.macuser.gr/apple-storefront-gallery-7663/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...