Ads 468x60px

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Μείωση στην τιμή της Apple TV

Bessy theodoropoulou
Τόσο το Amazon όσο και το Best Buy διαφημίζουν την Apple TV με μειωμένη τιμή κατά $10. Η τελευταία έκδοση της κυκλοφόρησε στα $99.99, τιμή η οποία υπήρχε από την κυκλοφορία της τον περασμένο χρόνο.

Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη μείωση που δέχεται το προϊόν. Η MacConnection πραγματοποίησε το λεγόμενο “early Black Friday sale” και προσέφερε τη συσκευή μόνο για $79.99.

Παρ'όλα αυτά δεν πρέπει να παρερμηνευθεί η μείωση της τιμής και να υπονοηθεί ότι η Apple ετοιμάζει μία νέα και ενημερωμένη Apple TV, καθώς είναι ήδη πολύ αργά για να κυκλοφορήσει ένα νέο προϊόν ενόψει των διακοπών. Η τελευταία φορά που η εταιρεία κυκλοφόρησε νέο hardware το Νοέμβριο ήταν το Core 2 Duo MacBook το 2006.

Μέσα στα πλαίσια αυτά η εταιρεία αποφάσισε να κυκλοφορήσει μία ενημέρωση λογισμικού. Η νέα έκδοση 4.4 προσθέται συμβατότητα με τα χαρακτηριστικά του iOS 5 όπως το AirPlay Mirroring  και Photo Stream, Στην ενημέρωση προστέθηκαν επίσης Trailers app και πρόσβαση στο Wall Street Journal Live και στο περιεχόμενο του National Hockey League.

Πηγή: http://www.appleinsider.com/articles/11/11/15/itunes_app_store_to_coast_through_holidays_on_autopilot.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...