Ads 468x60px

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Το App Store θα είναι κλειστό την περίοδο των διακοπών

Bessy theodoropoulou

H Apple ανακοίνωσε στους developers ότι το iTunes Connect tool που διαχειρίζεται τους τίτλους των εφαρμογών στο  App Store θα παραμείνει κλειστό από 22 ως 29 Δεκεμβρίου, ενόψει της περιόδου των διακοπών.

Η προειδοποίηση αυτή έγινε έτσι ώστε οι developers να μην ανεβάσουν νέες εφαρμογές, ενημερώσεις ή να αλλάξουν την τιμή από κάποια ήδη υπάρχουσα εφαρμογή εκίνη την περίοδο. Η εταιρεία επίσης είπε ότι σε περίπτωση που πραγματοποιηθεί κάτι από τα προαναφερθέντα υπάρχει το ενδεχόμενο οι εφαρμογές να μην είναι διαθέσιμες για αγορά, γεγονός το οποίο θα ήταν λυπηρό για τους ίδιους τους developers, καθώς τα Χριστούγεννα είναι η πιο κερδοφόρα περίοδος γι'αυτούς.

Οι διακοπές έχουν θέσει και το App Store σε αναμονή για τις τροποποιήσεις κατά τη διάρκεια των δύο προηγούμενων ετών. Οι εταιρικές πράξεις της Apple έχουν κλείσει σε μεγάλο βαθμό κατά τη διάρκεια των διακοπών, παρ'ότι η εταιρεία ετοιμάζεται να κάνει νέο ρεκόρ πωλήσεων σε εξοπλισμό και λογισμικό το τρίμηνο αυτό.

Η Apple πραγματοποιώντας υπολογισμό εσόδων για το τρίμηνο βρήκε ότι τα κέρδη της ανέρχονται στα $37.000.000.000 , σημειώνοντας αύξηση πάνω από $10.000.000.000 κατά τη διάρκεια του τελευταίου τριμήνου του προηγούμενου έτους.

Πηγή: http://www.appleinsider.com/articles/11/11/15/itunes_app_store_to_coast_through_holidays_on_autopilot.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...