Ads 468x60px

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Τα προϊόντα της Apple ανήκουν στις πιθανές αγορές των εφήβων

Bessy Theodoropoulou



Περισσότερο από οτιδήποτε, οι έφηβοι της Αμερικής θέλουν λεφτά, ρούχα και προϊόντα της Apple για τα Χριστούγεννα, όπως iPhone και iPad σύμφωνα με τα ευρήματα μίας σχετικής έρευνας.

Αυτές οι πληροφορίες προέρχονται από την Piper Jaffray, τα αποτελέσματα της οποίας δημοσιεύτηκαν τη Δευτέρα, δείχνοντας πως τα προϊόντα της Apple έχουν κερδίσει το ενδιαφέρον των εφήβων τα τελευταία 4 χρόνια. Η εταιρεία έχει ερευνήσει πολύ προσεκτικά τα trends των εφήβων τα τελευταία 11 χρόνια, έχοντας ετήσιο εύρος δείγματος από 5.000 ως 10.000 εφήβους με τους οποίους επικοινωνούν κάθε φθινόπωρο.

Τα τελευταία δεδομένα του φθινοπώρου του 2011 δείχνουν πως το 3.4% των ερωτηθέντων θέλουν ένα iPhone για τα Χριστούγεννα, το 2.5% ένα iPad, το 2.1% ένα iPod και το 1.3% συγκεκριμένα ένα iPod Touch. Επίσης το 1.1% θέλει ένα Mac, ενώ το 0.9% των ερωτηθέντων θέλει κάποιο άλλο προϊόν της Apple, όπως μία δωροκάρτα για το iTunes.

Συνολικά, περίπου το 11% των εφήβων ανέφερε συγκεκριμένα κάποια μορφή προϊόντος της Apple ως την κορυφαία επιθυμία τους, σε σύγκριση με το 7% το φθινόπωρο του 2008. Η αύξηση του ποσοστού αυτού δικαιολογείται λόγω του  Mac και των iOS συσκευών τα οποία θα ήθελαν το 9% των εφήβων για δώρο.

Πηγή: http://www.appleinsider.com/articles/11/11/28/apple_products_join_cashclothes_atop_teens_christmas_wishlists.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...