Ads 468x60px

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Το επόμενο iPhone (iPhone5,1) κάνει την εμφάνιση του μέσα στον κώδικα του iOS 5.1 beta

Χθες κυκλοφόρησε η πρώτη beta από το iOS 5.1, το επόμενο software update του iOS 5 και ίσως το πιο σημαντικό που υπάρχει μέσα σε αυτή είναι ο κώδικας για ένα νέο iPhone.

Όπως γνωρίζουμε μέχρι στιγμής το iPhone 4S είναι το iPhone με internal code iPhone 4,1 και έκανε την εμφάνιση του αρκετό καιρό πριν. Τώρα το επόμενης γενιάς iPhone με internal code iPhone5,1 έκανε την εμφάνιση του στο iOS 5.1 beta που κυκλοφόρησε χθες.

Ένα μοντέλο με κωδικό 4,x θα φέρει μόνο μικρές εξωτερικές αλλαγές αλλά όχι σημαντικές στο εσωτερικό του.
Για παράδειγμα το iPhone 3G πήγε από το iPhone1,1 στο iPhone 1,2 επειδή δεν υπήρχαν αλλαγές στο εσωτερικό του παρά μόνο 3G και GPS.

Στη δική μας περίπτωση τώρα με τα iPhone 4S με κωδικό iPhone4,1 κάνουν την εμφάνιση τους τα iPhone5,1 με πολλές αλλαγές στο εσωτερικό τους (hardware). Αυτό πολύ πιθανόν να σημαίνει ότι το νέο iPhone 5 ή iPhone 6 θα έχει έναν καινούριο επεξεργαστή και πολύ πιθανόν αυτός να είναι ο Apple A6 για τον οποίο έχουμε ακούσει στο παρελθόν.

Οι αλλαγές στο εξωτερικό που υπάρχουν σαν φήμες μέχρι σήμερα συμπεριλαμβάνουν μία οθόνη 4 ίντσες και ένα νέο case αλουμινίου.

Αν και τα συνηθίζει κάτι τέτοια η Apple τώρα τελευταία το iPhone5,1  έκανε πολύ νωρίς την εμφάνιση του κάτι που μπορεί να σημαίνει ότι ίσως να το δούμε νωρίτερα από το καλοκαίρι;

Source: http://www.greek-iphone.com/20111129/next-iphone-lives-inside-the-code-of-ios-51-beta/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...