Ads 468x60px

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Οι Νικητές του Διαγωνισμού GRabble!



Καλώς ήρθατε στο μαγικό κόσμο του GRabble!

Ας ξεκινήσουμε από τον τίτλο. Η λέξη grabble αποτελεί σύμπτυξη δύο λέξεων: του Greek και του scrabble. Όπως μαρτυρούν αυτές οι δύο αγγλικές λέξεις το παιχνίδι είναι πολύ απλό. Σας δίνεται ένα πλαίσιο από τυχαίους ελληνικούς χαρακτήρες και εσείς καλείστε να βρείτε όσες περισσότερες λέξεις μπορείτε μέσα σε αυτό.

ΠΩΣ ΠΑΙΖΕΤΑΙ
Σκοπός του GRabble είναι να σχηματίσετε όσες περισσότερες λέξεις μπορείτε. Ο παίχτης σχηματίζει λέξεις διατρέχοντας το δάχτυλό του πάνω από τα πλακίδια γραμμάτων που υπάρχουν πάνω στην οθόνη. Ο παίχτης μπορεί να κινηθεί προς οποιαδήποτε κατεύθυνση, ακόμα και να ξαναπεράσει από πλακίδια που έχει ήδη χρησιμοποιήσει (χωρίς αυτά να προσμετρώνται ξανά στη λέξη), αρκεί να μη σηκώσει το δάχτυλό του από την οθόνη παρά μόνο όταν αγγίξει και το τελευταίο γράμμα της λέξης που προσπαθεί να σχηματίσει.

Υπάρχει μια σειρά ρυθμίσεων για τον τρόπο παιχνιδιού κάνοντάς το ακόμα πιο ενδιαφέρον. Χρονικό όριο, επιλογή πλήθους πλακιδίων που θα συνθέτουν το πλαίσιο των γραμμάτων και ελάχιστο μήκος λέξης είναι μερικά από αυτά. Μπορείτε να μεταβείτε στο μενού των ρυθμίσεων είτε από την κεντρική οθόνη, είτε πατώντας το εικονίδιο με το σύμβολο του κλειδιού στην πάνω δεξιά γωνία της οθόνης σας, οποιαδήποτε στιγμή.

Καλή διασκέδαση...


Έγκυρες συμμετοχές:45




Οι νικητές είναι: 
 
1. Γιώργος Παρλίδης
2. Γιάννης Γκέκας
3.Πέτρος Αλαφούζος

Σύντομα θα σας σταλεί στο email σας το gift code για αυτή την καταπληκτική πραγματικά δουλειά.
Προσωπικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Βασίλειο Α. Μανδράκης για την εμπιστοσύνη του και την προσφορά των gift codes.

Εκ μέρους της ομάδας του AppleNews ευχαριστούμε πολύ όλους εσάς για την συμμετοχή σας, συνγχαρητήρια στους νικητές και οι χαμένοι να ξέρουν πως σύντομα ακολουθεί και άλλος διαγωνισμός!!!
 
Φιλικά,

Δημήτρης 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...