Ads 468x60px

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

H Amazon εξαγοράζει εταιρεία φωνητικής αναγνώρισης για να ανταγωνιστεί το Siri

Σύμφωνα με επίσημο αμερικάνικο έγγραφο που αποκαλύπτει η Atlantic η Amazon εξαγόρασε τον Σεπτέμβρη που μας πέρασε την Yap, μια εταιρεία μετατροπής φωνής σε κείμενο.


Η Yap πρόσφερε beta υπηρεσίες σε καταναλωτές της μορφής voicemail-to-text αλλά διαθέτει μεγάλη πνευματική ιδιοκτησία και μάλλον αυτός είναι ο λόγος της εξαγοράς της από την Amazon.
Ωστόσο, είναι πολύ πιθανόν ότι η Amazon ψάχνει τρόπους να ανταγωνιστεί το Siri της Apple, το μεγάλο χαρτί του iPhone 4S και στην τεχνολογία που η Apple στοιχηματίζει το μέλλον.

Η ίδια η Amazon βρίσκεται λίγες μέρες πριν την επίσημη κυκλοφορία του νέου της tablet, Kindle Fire, που έχει τιμολογηθεί στα $199 και τρέχει μια εξαιρετικά τροποποιημένη έκδοση του Android.

H Amazon έχει επιλέξει να ακολουθήσει μια πολύ επιθετική πολιτική στην τιμολόγηση του Fire με κάποιους αναλυτές να εκτιμούν μέχρι και $50 χασούρα από την πώληση κάθε συσκευής. Ωστόσο, η εταιρεία αναμένει ότι θα κερδίσει από την πολύ καλή ενσωμάτωση όλων των online υπηρεσιών της με τη συσκευή κάτι που αποτελεί άλλωστε και την ειδοποιό διαφορά με όλα τα υπόλοιπα αποτυχημένα android tablets της αγοράς.

Source: http://www.macuser.gr/amazon-buys-voice-recognition-startup-yap-to-counter-apples-siri-7674/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...