Ads 468x60px

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Hackers χειρίζονται το Siri με το μυαλό τους


Οι ιδιοφυΐες πίσω από το Project Black Mirror βρήκαν ένα τρόπο ώστε να χειρίζονται το Siri με το μυαλό τους. Δημιουργώντας ένα πολύπλοκο σύστημα που συμπεριλαμβάνει την prototype πλατφόρμα του Arduino, ένα MacBook Por, και ECG pads για να λαμβάνει τα εγκεφαλικά κύματα μπορούν τώρα να κάνουν το Siri να πραγματοποιήσει κλήσεις απλά με την σκέψη τους.

Οι εντολές συνδυάζονται και τροφοδοτούνται σε ένα τσιπ σύνθεσης φωνής. Οι hackers σχεδιάζουν να αυτοματοποιήσουν πλήρως αυτή τη διαδικασία και το μόνο πρόβλημα τους είναι ότι το home button στο iPhone 4S (για την ώρα) θα πρέπει να πατηθεί για να ενεργοποιηθεί το Siri.

Όπως καταλαβαίνετε το να χειριστούμε το Siri με το μυαλό μας είναι λίγο πιο περίπλοκο από αυτό και για αυτό το λόγο οι εντολές του Siri περνάνε αρχικά από  το τσιπ σύνθεσης φωνής και πηγαίνουν στο iPhone μέσω του μικροφώνου σαν φωνητικές εντολές (σαν να τις έχετε πει εσείς στο Siri). Η μαγεία υπάρχει εκεί που το τσιπ μετατρέπει τις σκέψεις σας από τα ECG pads σε λέξεις.


Δείτε στη συνέχεια το video με ένα παράδειγμα από αυτό το project στο οποίο το Siri πραγματοποιεί μια κλήση χωρίς να πούμε λέξη.



Source: http://www.greek-iphone.com/20111112/hackers-control-siri-with-their-mind/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...