Ads 468x60px

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Δημιουργήστε όμορφες συντομεύσεις για ρυθμίσεις του iPhone

Ο σχεδιαστής Jeff Broderick δημιούργησε μια σειρά εικονιδίων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως συντομεύσεις για διάφορες ρυθμίσεις από το μενού Settings. To χαρακτηριστικό αυτό αποτελεί μέρος της δυνατότητας που δίνει η Apple μέσω κάποιων συντομεύσεων να έχουμε γρήγορη πρόσβαση σε μερικές επιλογές. Η δυνατότητα αυτή έγινε ευρέως γνωστή με την εφαρμογή του App Store IconProject


H λύση του Broderick, ωστόσο, παρόλο που είναι αρκετά πιο περιορισμένη είναι δωρεάν και στιλιστικά πιο προσιτή από το IconProject. Ας δούμε, πως μπορούμε να εκμεταλλευτούμε, λοιπόν, την λύση αυτή και να δημιουργήσουμε μερικές συντομεύσεις απλά και γρήγορα:

Αρχικά, πάρτε τo iPhone σας και πηγαίνετε στην σελίδα http://brdrck.me/settings
Εκεί θα δείτε ποιες είναι οι διαθέσιμες συντομεύσεις που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Επιλέξτε, όποια θέλετε και στην επόμενη σελίδα που θα ανοίξει θα μπορέσετε να επιλέξετε κάποιο εναλλακτικό εικονίδιο εάν αυτό προσφέρεται. Στην συγκεκριμένη περίπτωση έχω επιλέξει συντόμευση για το μενού Location Services. Όταν τελειώσετε πατήστε το Install Location Shortcut

Θα μεταφερθείτε τώρα στη σελίδα για την εγκατάσταση του προφίλ αυτού. Απλά επιλέξτε Install, αποδεχθείτε την προειδοποίηση με το ‘Install Now’ και η διαδικασία θα ολοκληρωθεί άμεσα.
Επιστρέψτε, τώρα, στην επιφάνεια εργασίας του iPhone σας αφού πατήσετε ‘Done’ και θα δείτε το νέο εικονίδιο που αν το πατήσετε θα σας οδηγήσει άμεσα στο μενού που αυτό αντιπροσωπεύει. Το εικονίδιο αυτό λειτουργεί κανονικά σαν εφαρμογή και μπορείτε για παράδειγμα να το βάλετε και σε κάποιον φάκελο.
Source: http://www.iphonehellas.gr/31845/iphone-settings-shortcuts-guide/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...