Ads 468x60px

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Τα MacBook Air αποτελούν το 28% των φορτίων της Apple


Bessy theodoropoulou
Πρόσφατα έρευνα υποδεικνύει ότι τα μοντέλα MacBook Air αποτελούν το 28% των φορτίων notebook της εταιρείας, ενώ πέρσι αντιπροσώπευαν μόλις το 8%. Η έρευνα αυτή που πραγματοποιήθηκε από την αναλύτρια Katy Huberty, δείχνει ότι τα τωρινά μοντέλα που είναι λεπτότερα και δεν έχουν οπτικό μέσο αποτελούν παραπάνω από το 1/4 των notebooks της Apple.






Η δύναμη των Macbook Air αυξάνεται με ταχείς ρυθμούς και έπειτα από τις εντυπωσιακές βελτιώσεις που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, το Thunderbolt έδωσε τη δυνατότητα στα νέα μοντέλα να γίνουν ακόμα πιο προσιτά στους καταναλωτές, ακόμα κι αν υπάρχουν προς το παρόν λίγες συσκευές που να το υποστηρίζουν.

Το Thunderbolt επιτρέπει στα Macbook Air να συνδεθούν με Firewire και Gigabit Ethernet μέσω αυτού, στοιχεία τα οποία στο παρελθόν έλειπαν από τα λεπτά Air notebooks.

Η δημοτικότητα του MacBook Air το οποίο ενσωματώνει σχεδιαστικά στοιχεία και  χαρακτηριστικά του iPad (όπως την άμεση και σταθερή αποθήκευση ) έχει δημιουργήσει την εντύπωση ότι τα μοντέλα MacBook Pro θα μπορούσαν επίσης να είναι πιο λεπτά, ενώ ταυτόχρονα η επιβράδυνση των πωλήσεων των Mac Pro έχουν υποδείξει ότι η Apple θα μπορούσε  να σταματήσει την παραγωγή των μεγάλων desktop και να επικεντρωθεί στα προϊόντα κινητής τηλεφωνίας.


Source: http://www.appleinsider.com/articles/11/11/14/macbook_air_now_28_of_apples_notebook_shipments.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...