Ads 468x60px

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Έρευνα δείχνει πως οι γυναίκες online gamers είναι πιο κοινωνικές και πιο ενεργές σεξουαλικά

Είστε γυναίκα; Εξασκείτε το σπορ του online gaming; Με μεγάλη σας ικανοποίηση θα μάθετε πως έρευνα της GameHouse και τις Harris Interactive, σε 2000 ενήλικες, σας αναδεικνύει ως γυναίκες με καλύτερη κοινωνική ζωή και πιο… ενεργές σεξουαλικά από όλες εμάς τις υπόλοιπες που δεν «παίζουμε».

Πιο συγκεκριμένα, 42% των γυναικών που παίζουν online games φαίνεται να έρχονται σε κοινωνική επαφή με τουλάχιστον 1 άνθρωπο την ημέρα, ενώ από όσες δεν παίζουν online games, μόνο το 31% κοινωνικοποιείται με τον ίδιο τρόπο. 86% των γυναικών που παίζουν online games είναι ενεργοί χρήστες κοινωνικών δικτύων όπως το Facebook ή το Twitter ενώ το αντίστοιχο ποσοστό σε όσες δεν παίζουν online games, ενώ υποτίθεται ότι διαθέτουν περισσότερο χρόνο, είναι το 71%.

Και πάμε στο θέμα του σεξ. Από τις γυναίκες που δηλώνουν σεξουαλικά ενεργές, το 57% παίζει online παιχνίδια ενώ το 52% δεν παίζει. Θα πείτε πως το δράμα είναι πως 43 και 48% δηλώνουν ανενεργές σεξουαλικά και αυτό δεν έχει να κάνει με το gaming…

38% των θηλυκών online gamers κάνουν σεξ τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα, 7 στις 10 είναι ικανοποιημένες από την σχέση τους και την σεξουαλική τους ζωή, ενώ κατά κύριο λόγο δηλώνουν πως παίζουν games, είτε γιατί επιθυμούν να χαλαρώσουν, είτε γιατί έτσι καταπολεμούν την ανία τους, είτε γιατί θέλουν μία εγκεφαλική εγρήγορση μέσα από το gaming. Μόνο το 16% δηλώνει πως παίζει online games για να συνδεθεί με άλλους ανθρώπους.

Άραγε… για τα αρσενικά ισχύει το ίδιο;;

Source: http://www.digitallife.gr/erevna-deixnei-pws-oi-gynaikes-online-gamers-einai-pio-koinwnikes-kai-pio-energes-sexoualika-13840/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...