Ads 468x60px

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Εξελίξεις στη δικαστική διαμάχη Samsung και Apple

Μετά την πρόσφατη απόφαση δικαστηρίου να απαγορέψει τις πωλήσεις του Galaxy Tab 10.1 στη Γερμανία η Samsung προχώρησε στην παραγωγή ενός ελαφρώς τροποποιημένου μοντέλου για να ξεπεράσει αυτό το εμπόδιο.


Το μοντέλο που ονομάστηκε Galaxy Tab 10.1N, ωστόσο, δεν ξέφυγε από τους δικηγόρους της Apple μιας και η εταιρεία ζήτησε από το δικαστήριο να σταματήσει τις πωλήσεις του 10.1Ν.
Το δικαστήριο που βρίσκεται στο Dusseldorf θα ξεκινήσει τις ακροαματικές διαδικασίες στις 22 Δεκεμβρίου. Η Apple έχει ζητήσει άρση των πωλήσεων του 10.1Ν σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση από το γερμανικό παράρτημα της Samsung.

Μέχρι τότε, βέβαια, οι πωλήσεις της συσκευής θα συνεχιστούν κανονικά επωφελούμενες από την επερχόμενη γιορτινή περίοδο των Χριστουγέννων.

Στην Αυστραλία, όμως, μια άλλη χώρα όπου η δικαστική διαμάχη Apple και Samsung βρίσκεται σε εξέλιξη το δικαστήριο αποφάσισε να άρει προηγούμενο ένταλμα για την απαγόρευση πωλήσεων του Galaxy Tab 10.1 στη χώρα.

Η επιτροπή αποφάσισε ομόφωνα να επιτρέψει στη Samsung να συνεχίσει τη διάθεση του Galaxy Tab 10.1 στην Αυστραλία με τον όρο να καταγράψει όλες τις σχετικές συναλλαγές.
“Samsung will be permitted to launch the Galaxy Tab 10.1 in Australia provided it keeps accounts of all transactions involving that device in Australia,” the judges wrote in their judgment.
Η Apple κατάφερε να λάβει επέκταση της απαγόρευσης μέχρι την Παρασκευή όπου και θα καταθέσει έφεση στο ανώτατο δικαστήριο.

Source: http://www.macuser.gr/apple-samsung-legal-8031/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...