Ads 468x60px

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Οι Pink Floyd στο App Store

Η πρώτη επίσημη εφαρμογή των Pink Floyd είναι γεγονός

Η πρώτη επίσημη εφαρμογή του θρυλικού συγκροτήματος Pink Floyd διατίθεται από σήμερα μέσα από το App Store. Μέσα από το app This Day in Pink Floyd, που είναι συμβατό με όλες τις φορητές συσκευές της Apple (iPhone, iPod Touch και iPad), οι φίλοι του συγκροτήματος αλλά και αυτοί που θέλουν να τους γνωρίσουν θα μπορούν να μαθαίνουν όλα τα νέα τους αλλά και να κατεβάζουν στη συσκευή τους τα τραγούδια του group που έχει τη δική του ξεχωριστή θέση στην ιστορία της μουσικής.

Παράλληλα, όσοι κατεβάσουν το συγκεκριμένο app εξασφαλίζουν ως ring tone (δωρεάν) τo Shine on you crazy diamond, (που μπορείτε να ακούσετε και να δείτε παρακάτω) καθώς επίσης και το video "Point me at the sky". 

Δεν θα πρέπει επίσης όμως να ξεχνάμε ότι σε λίγες ημέρες θα κυκλοφορήσουν δύο νέες μουσικές συλλογές του συγκροτήματος, Immersion και Experience 2, καθώς και ένα νέο album με τίτλο A Foot in the Door, δημιουργίες που είναι σίγουρο ότι με κάποιο τρόπο θα είναι διαθέσιμες και μέσα από την επίσημη πλέον εφαρμογή των Pink Floyd.

Το This day in Pink Floyd είναι διαθέσιμο εδώ και κοστίζει 2,39 ευρώ. 

Source: http://www.inews.gr/106/oi-Pink-Floyd-sto-App-Store.htm

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...