Ads 468x60px

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Ο Steve Jobs έστειλε στα σκουπίδια το iPhone 5!

Το τελευταίο μεγάλο "ΟΧΙ" 

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ιστοσελίδα Business Insider, μια από τις τελευταίες αποφάσεις του Steve Jobs πριν εγκαταλείψει τον μάταιο τούτο κόσμο ήταν να στείλει "στον κάλαθο των αχρήστων" το iPhone 5. Όπως φαίνεται, ο ιδρυτής της Apple δεν ήταν καθόλου ικανοποιημένος από το prototype που του έδωσαν οι μηχανικοί του.

Ο μυστηριώδης πληροφοριοδότης λέει ότι το iPhone 5 που τελικά εγκαταλείφθηκε είχε οθόνη 4 ιντσών και πλάτη από αλουμίνιο. Το home button δεν ήταν φυσικό πλήκτρο, αλλά μια επιφάνεια αφής με τεχνολογία capacitive. Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά περιελάμβαναν κάμερα 10 megapixels, ταχύτατο επεξεργαστή και πολύ λεπτό προφίλ.

Ωστόσο, δύο φαίνεται να είναι οι βασικοί λόγοι που το iPhone 5 δε βγήκε ποτέ στην αγορά. Ο πρώτος είναι η διάρκεια ζωής της μπαταρίας, ένα πρόβλημα που συναντάμε και στο iPhone 4S. Ο δεύτερος είναι ότι ο Jobs δεν ήθελε οθόνη 4 ιντσών. Ο ιστορικός ηγέτης θεωρούσε ότι ένα διαφορετικό μέγεθος θα οδηγούσε σε fragmentation της αγοράς εφαρμογών, καθώς κάποιες εφαρμογές φτιαγμένες για τις 3,5 ίντσες δε θα έδειχναν ωραίες σε μεγαλύτερη οθόνη.

Μάλλον δε θα μάθουμε ποτέ αν αυτές οι πληροφορίες είναι αληθείς. Το μόνο σίγουρο είναι ότι κάποια στιγμή θα κυκλοφορήσει το iPhone 5.

Source: http://www.inews.gr/124/o-Steve-Jobs-esteile-sta-skoupidia-to-iPhone-5.htm

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...