Ads 468x60px

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Safari-based συντομεύσεις για γρήγορη πρόσβαση στο WiFi, Airplane Mode κλπ

Bessy theodoropoulou
Μέσω της ανακάλυψης ενός developer βρέθηκε ότι υπάρχει ένα γρήγορος τρόπος για να αποκτάται πρόσβαση σε συγκεκριμένους τομείς από το Settings application του iOS, καθώς επίσης και η δυνατότητα για το άνοιγμα και το κλείσιμο του Bluetooth ή ακόμα και η ενεργοποίηση του Airplane Mode. Το γεγονός αυτό επιτυγχάνεται χρησιμοποιώντας ένα Web app για το οποίο υπάρχει σχετική συντόμευση στην αρχική οθόνη και το οποίο είναι διαθέσιμο στο  iphoneza.co.za και μπορεί να βρεθεί στο IconSetting.

Πιο συγκεκριμένα οι Web-based συντομεύσεις δεν απαιτούν jailbroken συσκευές για τρέξουν, κατάσταση η οποία δίνει έμφαση στη δυνατότητα που μπορεί να παρεχθεί στους χρήστες να έχουν σπασμένο λογισμικό έτσι ώστε να μπορούν να χρησιμοποιούν μη εξουσιοδοτημένες εφαρμογές και τροποποιήσεις.

Με το IconSetting οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν σε ποιες αιχμές της εφαρμογής  Settings θέλουν να έχουν πρόσβαση. Οι επιλογές περιλαμβάνουν τη γενική χρήση χαρακτηριστικών όπως το  Bluetooth, το Airplane Mode και το Personal Hotspot, ενώ ταυτόχρονα είναι διαθέσιμες και επιλογές για το πληκτρολόγιο, την ημέρα και ώρα, την προσβασιμότητα και την ενημέρωση λογισμικού.

Η λειτουργικότητα αυτή παρέχεται μόνο για iOS 5.0 και πάνω, ενώ εκμεταλλεύεται το χαρακτηριστικό που περιγράψαμε μέσω του Safari Web browser. Ακουμπώντας απλά το εικονίδιο – σελιδοδείκτης στην αρχική σελίδα, ουσιαστικά ανοίγει μία νέα σελίδα στον Safari πριν ανοίξει το κατάλληλο section στο Settings της συσκευής.

Πηγή: http://www.appleinsider.com/articles/11/11/15/safari_based_ios_shortcuts_offer_quick_access_to_bluetooth_airplane_mode_more.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...