Ads 468x60px

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Η Apple κατέχει 3 θέσεις στις top 10 αναζητήσεις του 2011 στο Google

Bessy Theodoropoulou

Τρεις όροι αναζήτησης σχετικά με την Apple συμπεριλήφθηκαν στο Google's Zeitgeist 2011, όπου ο Steve Jobs, το iPhone 5 και το iPad 2 κατέχουν θέσεις στο τοπ 10 των ταχύτερων αναζητήσεων.

Σύμφωνα με την ετήσια λίστα της Google η οποία καταγράφει τις ταχύτερες αναζητήσεις ανά τον κόσμο, το iPhone 5 ( το οποίο τελικά είναι το iPhone 4S) ήταν στην πρώτη θέση ανάμεσα στις αναζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν σχετικά με την Apple το 2011, ενώ ακολούθησαν οι Rebecca Black, Google+, Ryan Dunn, Casey Anthony και Battlefield 3.

Οι αναζητήσεις σχετικά με τον Steve Jobs ο οποίος πέθανε στις αρχές Οκτωβρίου κέρδισαν την 9η θέση στο the Zeitgeist, ενώ το iPad δεν κατάφερε να κερδίσει κάποια θέση ανάμεσα στις 10 πρώτες.

Καθώς οι αναζητήσεις για το iPhone 5 σημείωσαν θεαματική αύξηση κατά τη διάρκεια του έτους, υπήρξαν και αρκετές αναζητήσεις σχετικά με ταhandset και τον Steve Jobs τον Οκτώβριο. Η κυκλοφορία του iPhone 4S στις 4 Οκτωβρίου και ο θάνατος του Jobs στις 5 Οκτωβρίου, κίνησαν ταυτόχρονα το ενδιαφέρον των χρηστών για να αναζητήσουν πληροφορίες σχετικά με τα δύο αυτά θέματα.

Επίσης, η Apple κυριαρχεί και στην παγκόσμια λίστα με τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες τεχνολογίες
κατέχοντας 7 από τις 10 θέσεις το 2011. Τα iCloud, Mac OS X Lion, iPad 2, iPod touch 5G, iPhone 5 και MacBook Pro 2011 κατέλαβαν 6 θέσεις με την αξία τους.

Πηγή: http://www.appleinsider.com/articles/11/12/15/apple_accounts_for_three_of_googles_top_ten_2011_searches.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...