Ads 468x60px

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Η Apple ξεκινά εργασίες για νέο πρότυπο Apple Store στο Palo Alto

Σύμφωνα με ξένο δημοσίευμα η Apple βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωση ενός νέου πρότυπου Apple Store στο Palo Alto μετά από δύο χρόνια.
Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα αναφέρει ότι το δεύτερο κατάστημα της Apple στο Palo Alto, California θα είναι σχετικά κοντά στο πρώτο ενώ οι εργασίες αναμένονται να ξεκινήσουν πολύ σύντομα.
Στις 12 Δεκεμβρίου δόθηκε η άδεια του κτηρίου από τον δήμο για διώροφη κατασκευή σε μια προσπάθεια που θα στοιχίσει περίπου $3.15 εκατομμύρια. Το κατάστημα θα περικλείεται από γυαλί, θα έχει στο εσωτερικό δέντρα και θα πλαισιώνεται από πέτρινες κολόνες με πόρτες ύψους 3 μέτρων.
Η οροφή θα είναι ελαφρώς κυρτή ώστε να βελτιώνει τον φωτισμό του χώρου και να διαλύει την διαφορά μεταξύ του εσωτερικού του καταστήματος και του δρόμου απ’ έξω.
Μόλις ολοκληρωθούν οι εργασίες για το νέο αυτό κατάστημα η Apple θα κλείσει το προηγούμενο που υπάρχει στην ίδια περιοχή μεταφέροντας το προσωπικό στο νέο. Η Apple παραμένει μυστηριώδης επί του θέματος και αναφέρει τα εξής σε δήλωση:
“Our Palo Alto store was one of our first retail stores when we opened it nearly a decade ago and it’s been incredibly popular.
We are planning a beautiful new store just a few steps away, building on everything we’ve learned from our customers in Palo Alto and around the world.”
Source: http://www.macuser.gr/apple-store-palo-alto-8440/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...