Ads 468x60px

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

H Google Αναρτεί Εργαλεία Που Χρησιμοποιεί Για Τη Διαχείριση Των Μac

Bessy Theodoropoulou


Ένας διαχειριστής της Google, ο Clay Caviness, o οποίος εργάζεται στην ομάδα εσωτερικών "Macintosh Επιχειρήσεων" του γίγαντα της αναζήτησης, ανακοίνωσε ότι η εταιρία πρόκειται να κυκλοφορήσει μια σειρά από εργαλεία που χρησιμοποιεί για τη διαχείριση των Mac υπολογιστών της. Η εταιρία έχει προσθέσει και μια "macops" σελίδα στον ιστότοπο όπου φιλοξενεί το πρότζεκτ, όπου τα εργαλεία και τα scripts  θα αναρτηθούν στο μέλλον.

Τα υπάρχοντα εργαλεία περιλαμβάνουν ένα module εφαρμογών χρήσης για την Python crankd, μαζί με ένα facter script για τη διαχείριση βάσης δεδομένων.

Όπως είχε αναφερθεί πέρυσι από τη Google, η εταιρία άρχισε να απομακρύνεται από τη χρήση των Windows υπολογιστών, λόγω απειλών για την ασφάλεια. Η πλειοψηφία του προσωπικού λέγεται ότι είναι υποχρεωμένοι να χρησιμοποιούν Mac ή σε μικρότερο βαθμό υπολογιστές με Linux.

"Με την πάροδο του χρόνου θα κυκλοφορούμε περισσότερα εργαλεία", είπε ο Caviness στο post του στο Google+. "Ελπίζουμε ότι αυτό θα βοηθήσει και άλλους διαχειριστές των Macintosh!".

Source: http://www.dailytech.gr/dailytech-news/2011/12/22/h-google-ac.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...