Ads 468x60px

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Η Autodesk ανακαλύπτει νέο market μέσω iOS εφαρμογών


Bessy Theodoropoulou

Χάρη στο iOS App Store της Apple, η Autodesk έχει καταφέρει να προσελκύσει ακόμα περισσότερους νέους καταναλωτές στα 29 χρόνια που βρίσκεται ενεργή, μετασχηματίζοντας την εταιρεία και ωθώντας την να κυκλοφορήσει ένα νέο τμήμα καταναλωτικών προϊόντων.

Ένα προφίλ της που δείχνει τη νέα αυτή κίνηση της εταιρείας, εκδόθηκε από το Technology Review της MIT, δείχνοντας στιγμιότυπα του πειραματικού SketchBook το οποίο είναι διαθέσιμο για iPhone και iPad, δικαιολογώντας απόλυτα τον επαγγελματισμό που επιδεικνύει η Autodesk.

Το 2008, η εταιρεία κατασκεύασε το SketchBook ως ένα καταναλωτικό προϊόν για PC, αλλά το προϊόν δεν προσέλκυσε αρκετά το κοινό. Οι Chris Cheung και Thomas Heermann ξεκίνησαν να ασχολούνται με την ιδέα της εισαγωγής της εφαρμογής για ζωγραφική και σκετσάρισμα στο νέο iPhone App Store.

Έπειτα από την κυκλοφορία της εφαρμογής κόστους $2 για iPhone το Σεπτέμβριο του 2008, οι δύο μάνατζερ ήλπιζαν πως θα συμπλήρωναν 100,000 downloads τον επόμενο χρόνο. Αντί γι'αυτό, συμπλήρωσαν 1.000.000 downloads μέσα σε 50 ημέρες. Η εταιρεία κυκλοφόρησε και μία έκδοση για iPad κόστους $5 παράλληλα με την ταμπλέτα τον Απρίλιο του 2010. Μία δωρεάν έκδοση SketchBook Express είναι επίσης διαθέσιμη.

Πηγή: http://www.appleinsider.com/articles/11/12/07/autodesk_discovers_new_consumer_market_via_ios_apps.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...