Ads 468x60px

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Αμφίβολη η απαγόρευση του Galaxy Tab 10.1Ν στη Γερμανία για την Apple

Δικαστής στη Γερμανία άφησε να εννοηθεί ότι μια απαγόρευση πωλήσεων για το Galaxy Tab 10.1 της Samsung στη χώρα είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Η υπόθεση έχει καιρό που εκτυλίσσεται στη Γερμανία με την Apple να κερδίζει αρχική απόφαση για την απαγόρευση κυκλοφορίας του Galaxy Tab 10.1 στη χώρα και με την Samsung να προχωρά στην κυκλοφορία ενός ελαφρώς τροποποιημένου μοντέλου με το όνομα Galaxy Tab 10.1N
Το μοντέλο αυτό, ωστόσο, δεν ξέφυγε από τους δικηγόρους της Apple μιας και η εταιρεία ζήτησε από το δικαστήριο να σταματήσει τις πωλήσεις και του 10.1Ν. Σήμερα, όμως, η δικαστής στη Γερμανία άφησε να εννοηθεί ότι μια τέτοια απόφαση θα παρθεί πολύ δύσκολα.
Το σκεπτικό της ουσιαστικά είναι ότι κανείς δεν αγοράζει κάποιο tablet της Samsung για να νομίζουν οι γύρω του ότι έχει ένα iPad.
“Consumers are well aware that there is an original and that competitors try to use similar designs, so buyers are vigilant when looking at products. We don’t think that someone buys a Samsung to make his table neighbor at the coffee house believe he owns an iPad.”
H τελική απόφαση για το αν θα απαγορευτεί η πώληση του 10.1N στη χώρα αναμένεται να βγει στις 9 Φεβρουαρίου 2012 εάν δεν προκύψουν καθυστερήσεις. Οι δικηγόροι της Apple προσπαθούν να πείσουν το δικαστήριο ότι η Samsung εκμεταλλεύεται τη φήμη του iPad.
Μπορεί να έχει και δίκιο, βέβαια, αν δούμε μια πρόσφατη διαφήμιση της Samsung σε εφημερίδα της Αυστραλίας όπου σε παρόμοια δικαστική μάχη δικαιώθηκε η Samsung. H εταιρεία διαφημίζει το Galaxy Tab ως “το tablet που η Apple προσπάθησε να σταματήσει”

Source: http://www.macuser.gr/galaxy-tab-10-1-n-germany-tab-apple-8446/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...