Ads 468x60px

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

H HTC ολοκλήρωσε παράκαμψη για την παραβίαση πατέντας στις ΗΠΑ

Μεγάλη δικαστική νίκη πέτυχε η Apple στις ΗΠΑ εναντίον της HTC σε θέματα παραβίασης πατεντών καταφέρνοντας να κερδίσει απαγόρευση αρκετών Android τηλεφώνων στη χώρα.
Όπως είχαμε αναφέρει και στην αρχική παρουσίαση της είδησης πριν λίγες μέρες η HTC δεν θα καθόταν με σταυρωμένα τα χέρια.
Επειδή η πατέντα για την οποία καταδικάστηκε η HTC αφορούσε software κομμάτι η ταϊβανέζικη εταιρεία έχει ανακοινώσει ήδη ότι έχει βρει τρόπους για να την παρακάμψει. Η ανακοίνωση αναφέρει:
“While disappointed that a finding of violation was still found on two claims of the ’647 patent, we are well prepared for this decision, and our designers have created alternate solutions for the ’647 patent.”
Δημοσίευμα της Wall Street Journal αναφέρει ότι η παράκαμψη αυτή βρίσκεται ήδη στο στάδιο των δοκιμών για να επιβεβαιωθεί ότι τηρεί τους κανονισμούς και δεν παραβιάζει την πατέντα.
Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι μέσα στις επόμενες βδομάδες θα δοθεί μέσω software update η παράκαμψη αυτή και όλα καλά. Η HTC δεν θα δει καμία επίδραση στις πωλήσεις των συσκευών της.

Source: http://www.macuser.gr/htc-patent-fix-8455/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...