Ads 468x60px

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Αναφορές σε “iPhone 10,1″, “iPad 10,1″ κτλπ στο iOS 5.1 beta2….pwned!

Το καθιερωμένο “σκάλισμα” στα αρχεία της δεύτερης beta για το iOS 5.1 που κυκλοφόρησε στους developers χθες το βράδυ αποκάλυψε την διασκεδαστική πλευρά της Apple που δεν δίστασε να κοροϊδέψει όλους εμάς που ψάχνουμε και την παραμικρή αναφορά σε μελλοντικές συσκευές της εταιρείας.
Έτσι, κοιτάζοντας στα αρχεία της beta θα δούμε αναφορές σε όλα τα μελλοντικά προϊόντα, όπως το iPad 10,1, iPod 9,2, iPhone 10,1, Apple TV 10,3 κτλπ:
Μπορείτε πλέον να κοιμάστε ήσυχοι αφού είμαστε σίγουροι μετά από αυτή την αποκάλυψη ότι θα δούμε το iPhone 10 κάποια στιγμή στο μέλλον!
Πέρα από την πλάκα από δω και πέρα δεν θα μπορεί κανείς να βασίζεται σε κρυμμένες αναφορές σε διάφορα αρχεία του iOS για την κυκλοφορία μελλοντικών προϊόντων αφού η Apple φρόντισε να λύσει τέτοιες “απροσεξίες” του παρελθόντος πολύ απλά τοποθετώντας από τώρα όλες αυτές τις αναφορές.
Tweet του @chronic μας ενημερώνει, βέβαια, ότι αυτές οι αναφορές υπήρχαν από την πρώτη beta του iOS 5 αλλά ήταν σε μέρη που δεν είχε κοιτάξει κανείς. Δεν παύει, ωστόσο, να θεωρείται πολύ πετυχημένη η ‘φάρσα’ αυτή της Apple.

Source: http://www.iphonehellas.gr/32256/fake-iphone-ipad-references/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...