Ads 468x60px

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ: iPhone 4S για ένα χρόνο. Πληροφορίες εντός

Είσαι στην Μεγάλη Βρετανία και θέλεις το iPhone 4S χωρίς να το αγοράσεις (γιατί ξέρεις ότι σε λιγότερο από ένα χρόνο θα βγει το iPhone 5); Το δίκτυο της O2, θυγατρικής της Telefonica ξεκίνησε ένα πρόγραμμα ενοικίασης iPhone 4S για έναν ολόκληρο χρόνο, σε πρόγραμμα συμβολαίου.
Οι εκπρόσωποι της εταιρίας λένε πως «οι άνθρωποι έχουν συνηθίσει να κάνουν leasing σε διάφορα αντικείμενα, από αυτοκίνητα και κτίρια έως φωτοαντιγραφικά και πλυντήρια, οπότε γνωρίζουν τα πλεονεκτήματα του leasing»
Έτσι λοιπόν, με 55 λίρες τον μήνα (περίπου 65 ευρώ) μπορείτε να πάρετε ένα iPhone 4s 16GB, 750 λεπτά ομιλίας, απεριόριστα SMS, 500ΜΒ data και ασφάλεια για την συσκευή. Για μόλις 10 λίρες παραπάνω μπορείτε να «νοικιάσετε» ένα iPhone 4s 32GB.
H O2 σκοπεύει να επεκτείνει τα προγράμματα leasing και σε άλλες high end συσκευές, χωρίς να τις έχει ανακοινώσει ακόμα. Κι αν αναρωτιέστε ποια είναι η λογική πίσω από αυτό… πολύ απλά, η εταιρία αντί να δίνει επιδότηση για την αγορά της συσκευής, επιδοτεί έτσι την χρήση της. Πώς σας φαίνεται;

Source:http://www.digitallife.gr/enoikiazetai-iphone-4s-gia-ena-xrono-plhrofories-entos-27709/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...