Ads 468x60px

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Αν είσαι κάτοχος iPhone και συνδρομητής Vodafone σου έχω νέα. Δες εδώ…

Θα μπω απευθείας στο θέμα. Γιατί σήμερα όσο περισσότερη πληροφορία καταναλώνεις, τόσο πιο μπερδεμένος είσαι.
Η Vodafone άλλαξε τις ρυθμίσεις για το tethering (ξέρεις, τη λειτουργία  που σου επιτρέπει να μετατρέψεις το κινητό σου σε Wi-Fi hotspot για να μοιράζεσαι τη σύνδεση), που σημαίνει ότι πλέον μπορείς να χρησιμοποιείς τη σχετική υπηρεσία, αξιοποιώντας το υπάρχον σου πακέτο data. Ανεξάρτητα από το αν είσαι συνδρομητής postpaid (σύνδεση) ή prepaid (καρτοκινητό).
Με άλλα λόγια, αν έχεις για παράδειγμα το πακέτο Vodafone Unlimited 50, τα 500MB που σου δίνονται δωρεάν, μπορείς να τα αξιοποιήσεις είτε για πλοήγηση από το κινητό, είτε για πλοήγηση από τον υπολογιστή ή την ταμπλέτα ή από οποιαδήποτε άλλη συσκευή, μέσω της διαδικασίας tethering.
Αν λοιπόν είσαι κάτοχος iPhone και συνδρομητής στη Vodafone και δεν έχεις λάβει ήδη μήνυμα για αναβάθμιση των ρυθμίσεων δικτύου, μπορείς να πας στο μενού «ρυθμίσεις/γενικά/δίκτυο/επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου» και αφού εγκατασταθούν τα νέα carrier settings, να χρησιμοποιήσεις το smartphone σου για tethering. Αυτό όσον αφορά στις συσκευές Apple γιατί για τα Android, Windows Phone, Symbian και MeeGo τα πράγματα είναι διαφορετικά.
Άντε και καλή πλοήγηση

Source: http://www.digitallife.gr/an-eisai-katoxos-iphone-kai-syndomhths-vodafone-sou-exw-nea-63037/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...