Ads 468x60px

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Νοσταλγός των Macintosh; Φτιάξε ένα τώρα με το… iPad σου!

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να ξεχάσεις την «κρίση» και τα «ζόρια» της κατάστασης που ζούμε όλοι αυτή την περίοδο. Ένας απ’ αυτούς είναι η «βουτιά» στο παρελθόν και τις αναμνήσεις σου.
Για λίγο εντάξει. Δε σου λέμε να μείνεις εκεί για πάντα… Καθώς θυμάσαι πράγματα λοιπόν, το μυαλό σου πηγαίνει σε εκείνο το Macintosh και σαν να το νοσταλγείς λιγάκι. Εδώ είμαστε. Stop. Τώρα μπορείς να το φέρεις στο παρόν σου με αυτό το πρωτότυπο retro case για… iPad.
Κοστίζει 27,5 ευρώ και αποτελείται από πλαστικό ABS. Υποδέχεται τη νέα σου ταμπλέτα, χωρίς να εμποδίζει καμία από τις λειτουργίες της (μπορείς να χρησιμοποιήσεις την κάμερα της συσκευής ή να βάλεις σε αυτήν απροβλημάτιστα ακόμη και το Smart Cover). Κατά τα άλλα, σε γυρίζει πίσω στο 1984, κοινώς στα χρόνια της αθωότητας, όταν ο νεαρός τότε Steve Jobs, με παπιγιόν παρακαλώ, μας «σύστηνε» το δημοφιλή υπολογιστή της Apple. Το case παραπέμπει στο γνώριμο εκείνο design, διαθέτοντας ακόμη και υποδοχή για floppy drive 3,5 ιντσών. Και κάπου εδώ πρέπει να σε πήραν τα «ζουμιά», οπότε δε συνεχίζουμε άλλο.

Source: http://www.digitallife.gr/nostalgos-twn-macintosh-ftiakse-ena-twra-me-to-ipad-sou-68442/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...