Ads 468x60px

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Πραγματοποιήστε Κλήσεις, αλλάξτε ρυθμίσεις μέσα από το Notification Center

Mzl ksgicysj 320x480 75
Σίγουρα το Notification Center που έκανε την εμφάνιση του στο iOS 5 έχει βολέψει αρκετά αλλά δεν προσφέρει όσες τροποποιήσεις θα έπρεπε.
Αν θέλετε να έχετε περισσότερες δυνατότητες με το Notification Center υπάρχουν καλά νέα και με την νέα εφαρμογή που κυκλοφόρησε πρόσφατα στο AppStore υπάρχει σίγουρα ένας απλός τρόπος να κάνετε το Notification Center μία Quick launch bar από την οποία θα έχετε άμεσα πρόσβαση στις ρυθμίσεις σας και στις επαφές σας. Φυσικά όλα αυτά χωρίς να κάνετε jailbreak την συσκευή σας εφόσον μιλάμε για εφαρμογή που υπάρχει στο AppStore.
Η εφαρμογή ονομάζεται App Switcher και αυτό που κάνει στην πραγματικότητα είναι ότι σας επιτρέπει να έχετε άμεσα πρόσβαση στα αγαπημένα σας μέσα από το Notification Center.
Για να το χρησιμοποιήσετε το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να φτιάξετε ένα task σαν Quick Launch το οποίο θα σας επιτρέψει να έχετε πρόσβαση σε αυτό απλά τραβώντας από το status bar το Notification Center. Στη συνέχεια μπορείτε να βρείτε το Download link της εφαρμογής.


App Switcher (AppStore Link) Όνομα: App Switcher
Εταιρία: Pepper Stuff


0.79 € (iTunes link)


Source: http://www.greek-iphone.com/20111208/dial-friends-change-settings-through-notification-center-no-jailbreak-required/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...