Ads 468x60px

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Αντίο PC World!


Όταν μαθαίνεις ότι ένα μεγάλο περιοδικό τεχνολογίας εκδίδει το τελευταίο τεύχος του, αισθάνεσαι μία θλίψη. Ο λόγος πρώτα απ’ όλα γιατί αναπολείς όλες τις ώρες που πέρασες φυλλομετρώντας το μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και πόσο καλύτερος έγινες (τεχνολογικά), παίρνοντας πληροφορίες από αυτό.
Ο λόγος για το PC World, και το τεύχος του Δεκεμβρίου που είναι και το τελευταίο του. Στα 7 χρόνια κυκλοφορίας του, απέκτησε φανατικούς φίλους, συστηματικούς αναγνώστες αλλά και υπήρξε σημείο αναφοράς για όλους όσους ασχολούνται με τα τεχνολογικά δρώμενα στην Ελλάδα.
Οι τίτλοι τέλους όμως για την έντυπη μορφή του περιοδικού δεν σημαίνει και τέλος για την ιστοσελίδα και το forum του PCW. Η λειτουργία τους συνεχίζει απρόσκοπτα και θα σας συμβουλεύαμε να αφήσετε κι εσείς μία λέξη στο φόρουμ, ίσως να πείτε ότι δεν είχατε πει ποτέ στους συντάκτες του περιοδικού που διαβάζατε 7 χρόνια τώρα.
Θα πει κάποιος, περιοδικά κλείνουν κάθε μέρα. Ιστοσελίδες ανοίγουν κάθε μέρα. Δεν παύει όμως να αισθανόμαστε λίγο το τέλος των παιδικών μας χρόνων κάθε φορά που κλείνει ένα περιοδικό. Αλλά και την αρχή των ενήλικων χρόνων  μας με ενημερωμένα φόρουμ και ιστοσελίδες που συμβάλλουν στην ενημέρωσή μας.
Καλή τύχη σε όλους τους συντελεστές του PC WORLD και καλή συνέχεια στο www.pcw.gr, από καρδιάς.
*Η φώτο είναι του χρήστη του forum του PCW, karystos
Source :http://www.digitallife.gr/antio-pc-world-39978/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...