Ads 468x60px

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

Τι επιφυλάσσει το μέλλον για το Playstation Vita και θα κερδίσει μερίδιο απο την Apple?



Η Sony κυκλοφόρησε το PlayStation Vita φορητή κονσόλα παιχνιδιών στην Ιαπωνία το Σάββατο σε μια προσπάθεια να ανακτήσει μερίδια της στην αγορά παιχνιδιών από το iOS της Apple.

Ο Kish Hirani, επικεφαλής του τμήματος υπηρεσιών ανάπτυξης της Sony Computer Entertainment Europe, μίλησε για τα σχέδια της εταιρείας σχετικά με το PS Vita. Οι τίτλοι που θα κυκλοφορήσουν για το PS Vita, θα ανήκουν σε κάθε κατηγορία, από απλά παιχνίδια για casual gamers μέχρι κορυφαίους τίτλους για hardcore gamers.

Ο Hirani έκανε μία επίδειξη των δυνατοτήτων augmented reality του Vita, με το λογισμικό ανίχνευσης προσώπου να κάνει λεπτομερή αντιστοίχιση των εκφράσεων του χρήστη στο εικονικό avatar του. Η augmented reality του Vita λειτουργεί σε οποιαδήποτε επιφάνεια και όχι μόνο σε προκαθορισμένα σχέδια. Μπορείτε π.χ. να παίζετε με εικονικά τανκς στο χαλί, να επιτίθεστε με ένα δράκο σε εικονικούς στόχους στο πάτωμα, ή να παίζετε beat’em up με πραγματικά πρόσωπα στο σαλόνι.

Με το Vita οι χρήστες θα απολαμβάνουν και χαρακτηριστικά κοινωνικής δικτύωσης, παρ’ όλο που δεν αναφέρθηκαν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτά. Εν αναμονή λοιπόν…

Source: http://www.appleinsider.com/articles/11/12/17/sony_launches_playstation_vita_handheld_to_reclaim_mobile_gaming.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...