Ads 468x60px

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Samsung: Οι αγωγές της Apple μας βοηθάνε στις πωλήσεις του Galaxy Tab

Απ’ ότι φαίνεται -και κάτι τέτοιο ήταν αναμενόμενο να συμβεί- οι δικαστικές διαμάχες μεταξύ της Samsung και της Apple μάλλον περισσότερο καλό κάνουν στην κορεάτικη εταιρεία παρά βλάπτουν την εικόνα της.
Κατά το ‘οποιαδήποτε διαφήμιση είναι καλή διαφήμιση’ αποδεικνύεται ότι η αντιγραφή προϊόντων της Apple και οι αγωγές μεταξύ των δύο εταιρειών έχουν δημιουργήσει έναν παράδεισο για το PR της Samsung -τουλάχιστον στην Αυστραλία.
Σε συνέντευξη που έδωσε ο αντιπρόεδρος επικοινωνιών της Samsung στην Aυστραλία, Tyler McGee, ευχαρίστησε την Apple για την προώθηση του ονόματος του Galaxy Tab 10.1. Ο ίδιος εκτιμά ότι «η δημοσιότητα που έδωσε η Apple στα media ήταν περισσότερο από αυτή που θα είχαν καταφέρει οι ίδιοι από μόνοι τους» (!).
Μάλιστα ο McGee δήλωσε ότι η Samsung ενδέχεται να μην μπορεί να ικανοποιήσει την ζήτηση για το tablet εγκαίρως μετά την άρση της απαγόρευσης για την πώληση του Galaxy Tab στη χώρα.
Βέβαια, δεν είναι γνωστό κατά πόσο οι δικαστικές διαμάχες επηρέασαν τους καταναλωτές αφού ήδη η Samsung είναι η νούμερο ένα κατασκευάστρια κινητών στη χώρα. Εξάλλου η εταιρεία δεν φημίζεται και για τις ακριβείς δηλώσεις της αφού και στο παρελθόν τα στοιχεία που δίνει στην δημοσιότητα λένε την μισή αλήθεια.

Source: http://www.macuser.gr/samsung-apple-lawsuit-sales-8307/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...