Ads 468x60px

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Squrl για το iPad

Bessy Theodoropoulou

Η Squrl ενημέρωσε την εφαρμογή της για το iPad, εστιάζοντας περισσότερο στην εύρεση βίντεο. Η νέα εφαρμογή που μόλις κυκλοφόρησε, επιτρέπει στους χρήστες να βρίσκουν και να βλέπουν  πιο εύκολα το νεότερο περιεχόμενο από τους αγαπημένους τους video publishers.

Μέσα στα πλαίσια των ενημερώσεων της εφαρμογής, οι νέοι χρήστες δε χρειάζεται πλεόν να κάνουν εγγραφή ή να κάνουν πιστοποίηση μέσω κοινωνικών δικτύων όπως Twitter ή Facebook, αν και αυτό μπορεί να τους βοηθήσει σε περίπτωση που θέλουν να βρουν υλικό που μοιράζονται οι φίλοι. Αντί γι'αυτό, μπορούν να ανοίξουν την εφαρμογή και να προσθέσουν βίντεο – κανάλια από κατηγορίες όπως Νέα, Τεχνολογία, Εργασία και Διασκέδαση.

Αφότου επιλέξουν τα κανάλια με το περιεχόμενο, οι χρήστες μπορούν να βρουν νεότερα βίντεο από τις πηγές που βρίσκονται στην επιλογή “Fresh”. Οι θεατές μπορούν επίσης να δουν επίσης τι προτιμά γενικότερα το κοινό πατώντας την επιλογή “What’s Hot”.

Γεγονός που εντυπωσιάζει στην εφαρμογή αυτή είναι ότι παράγει ένα συνεχόμενο playback που περιέχει υλικό από διάφορες κατηγορίες και ταξινομείται ανάλογα με τις προτιμήσεις του χρήστη. Αυτό σημαίνει πως οι θεατές μπορούν να δουν ένα συνεχόμενο stream από βίντεο χωρίς να χρειάζεται να εναλλάσουν τις εφαρμογές και τις ιστοσελίδες.

Source: http://gigaom.com/video/squrl-ipad-update/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...