Ads 468x60px

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

To ‘Zephyr’ φέρνει τα gestures στο iPhone [Cydia]

Ένα νέο tweak με το όνομα ‘Zephyr’ κυκλοφορεί από τον chpwn στο Cydia για όλες τις jailbroken συσκευές που φέρνει τα gestures στο iPhone.
Όσοι έχετε στην κατοχή σας κάποιο iPad θα γνωρίζετε για την δυνατότητα των multitasking gestures με τέσσερα ή πέντε δάκτυλα στο iOS 5 για να εναλλάσσεστε μεταξύ εφαρμογών ή να επιστρέφετε στο SpringBoard για παράδειγμα. Τώρα, χάριν στο ‘Zephyr’ τα gestures αυτά έρχονται και στο iPhone μέσω του Cydia Store. Μπορείτε χρησιμοποιώντας ένα δάχτυλο σε κίνηση swipe από κάτω προς τα πάνω (αντίστροφα από αυτό που κάνετε για να εμφανίσετε το Notifications Center δηλαδή) να φέρετε στο προσκήνιο το multitasking tray.
Το δεύτερο gesture που υποστηρίζεται αφορά το swipe από δεξιά ή αριστερά στην άκρη της οθόνης για να μεταβείτε στην αμέσως προηγούμενη ανοιχτή εφαρμογή και να επιστρέψετε αντίστοιχα.



Zephyr jailbreak tweak από iPhoneHellas

Το ‘Zephyr’ διατίθεται στο Cydia Store στην τιμή των $2.99 και δεν απαιτεί την ύπαρξη κάποιου άλλου tweak (πχ Activator) για να λειτουργήσει. Μελλοντικά το ‘Zephyr’ θα αναβαθμιστεί με περισσότερα gestures αλλά μέχρι στιγμής θα πρέπει να συμβιβαστείτε με αυτά τα δύο. 
 
Source: http://www.iphonehellas.gr/32589/zephy

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...