Ads 468x60px

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Φήμες για κυκλοφορία δύο νέων iPad στο Macworld

Φαίνεται ότι οι Digitimes έχουν στερέψει από πληροφορίες και μάλλον σκαρφίζονται από μόνοι τους φήμες. Αυτή τη φορά η ιστοσελίδα αναφέρει ότι η Apple θα παρουσιάσει το iPad 3 κατά τη διάρκεια του Macworld | iWorld στις 26 Ιανουαρίου 2012.
Υπενθυμίζουμε ότι η Apple έχει αποχωρήσει από το συνέδριο αυτό το 2009, οπότε μια ενδεχόμενη επιστροφή θα ήταν κάτι παραπάνω από περίεργη. Εξάλλου στο χρονικό σημείο που βρισκόμαστε θα έπρεπε να είχε ανακοινωθεί κάτι και επίσημα.
Εκτός από αυτό, βέβαια, το δημοσίευμα αναφέρει ότι θα δούμε όχι ένα αλλά δύο καινούργια iPad με οθόνη 9.7 ιντσών, retina οθόνες ανάλυσης 1536×2048, επεξεργαστή Α6, κάμερες 5 και 8 megapixels και διπλάσιας χωρητικότητας μπαταρία για το πιο «ακριβό» μοντέλο.
Η πιθανότητα για κυκλοφορία δύο iPad δεν είναι κάτι που ακούμε για πρώτη φορά αφού προηγούμενα δημοσιεύματα έχουν κάνει λόγο για ένα iPad HD που θα απευθύνεται σε επαγγελματίες του χώρου. Ωστόσο, η Apple δεν έχει κάποιον λόγο να προβεί σε αυτή την κίνηση. Η ιστορία θυμίζει λιγάκι την φημολογία με το iPhone 5 και iPhone 4S, όπου γινόταν λόγος για κυκλοφορία ενός δεύτερου «φθηνού» iPhone για την μεσαία κατηγορία. Προφανώς η Apple δεν χρειαζόταν δεύτερο «φθηνό» iPhone αφού διέθετε ήδη το iPhone 3GS καθώς και το νέο iPhone 4 8GB που αποτελεί την μέση λύση για κάποιον που δεν θέλει το iPhone 4S. Έτσι, λοιπόν, και στην περίπτωση του iPad δεν υπάρχει λόγος να κυκλοφορήσουν δύο καινούργια iPad. Απλώς το iPad 2 θα πωλείται φθηνότερα -ίσως και με μικρότερη χωρητικότητα- μαζί με το iPad 3.

Source: http://www.iphonehellas.gr/32585/ipad-macworld-rumor/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...