Ads 468x60px

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

TopBrewer, η απόδειξη ότι το iPhone φτιάχνει και καφέ!


Ποιος είπε ότι το iPhone μπορεί να κάνει τα πάντα εκτός από καφέ; Λάθος! Τώρα με ένα με απλό tap στην αγαπημένη σας συσκευή, μπορείτε να απολαμβάνετε τον καφέ σας και όχι μόνο από το σπίτι σας σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα!
Ο λόγος για την πρωτοποριακή καφετιέρα TopBrewer που συνδυάζει μινιμαλιστική εμφάνιση και λειτουργικότητα. Μόλις νιώσετε ότι χρειάζεστε μια δόση καφεΐνης, ανοίξτε το iPhone σας και “παραγγείλετε” τον καφέ της αρεσκείας σας.
Σε μόλις 15″ μπορείτε να απολαμβάνετε έναν καφέ φίλτρου και σε 25″ έναν espresso. Αν πάλι δεν είστε fan του καφέ, έχετε και άλλες επιλογές όπως σοκολάτα, γάλα ή ακόμα και ζεστό νερό. Μάλιστα, δε χρειάζεται να καθαρίζετε τη συσκευή μετά από κάθε ρόφημα γιατί φροντίζει να το κάνει από μόνη της.
Ακόμα και αν δεν έχετε iPhone ή ξεμείνετε από μπαταρία, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, γιατί η καφετιέρα παρέχει και εναλλακτικό τρόπο παραγωγής ροφημάτων μέσω  της LCD οθόνης της. Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να ανατρέξετε στην επίσημη ιστοσελίδα της μηχανής TopBrewer.
Source: http://www.techgear.gr/topbrewer-iphone-controlled-coffee-maker-34744/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...