Ads 468x60px

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

The Unarchiver

ο Unarchiver είναι μια πολύ πιο αποτελεσματική εφαρμογή για άνοιγμα αρχείων, συγκριτικά με το Archive Utility του Mac OS X. Το Unarchiver δηλαδή μπορεί να διαχειρισθεί περισσότερα file formats απ’ ότι το Archive Utility, ενώ συνεργάζεται καλύτερα με τον Finder.
Επίσης, μπορεί να διαχειρισθεί filenames με ξένους χαρακτήρες που δημιουργήθηκαν με non-English versions διαφορετικών λειτουργικών συστημάτων. Ενώ όσο αφορά στα υποστηριζόμενα file formats, μπορείτε να ανατρέξετε την σελίδα του developer.
Κατεβάζετε λοιπόν την εφαρμογή, double-click το .zip της στα Dowloads του Safari, οπότε μεταφέρεται στο dowloads folder. Σύρετε το εικονίδιο της στο Applications folder και τελειώσατε με την εγκατάσταση. Δείτε και τον οδηγό εγκατάσταση (install) εφαρμογών.

.

Έστω λοιπόν ότι θέλετε να ανοίξετε ένα Windows .exe file. Πάντως, προτού το κάνετε και με δεδομένο ότι το περιβάλλον των Windows βρίθει από malware, βεβαιωθείτε για την αξιοπιστία του πηγαίου web site. Δείτε και το άρθρο ιοί (virus), trojan horses…..
1. Double-click το εικονίδιο στα Downloads του Safari, οπότε μεταφέρεται στο Downloads folder.

2. Double-click το εικονίδιο του αρχείου και αμέσως εμφανίζεται από κάτω του το folder που τυχαίνει να περιλαμβάνει έναν φάκελο με διάφορα screenshots, ενώ θα μπορούσε να περιλαμβάνει ή να είναι οτιδήποτε άλλο. Και βέβαια στη συνέχεια, μπορείτε να επεξεργασθείτε το αρχείο ή το περιεχόμενο του.

.


Source:http://macnotes.gr/2011/10/10/the-unarchiver/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...