Ads 468x60px

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Vtok: Δωρεάν video κλήσεις μέσω Google Video Chat


Σίγουρα μέχρι σήμερα έχουμε δει αρκετές εφαρμογές που μας δίνουν την δυνατότητα να κάνουμε δωρεάν video κλήσεις από το τηλέφωνο μας. Εφαρμογές όμως όπως το Fring, το Tango και άλλες απαιτούν και αυτός που κάνει την κλήση αλλά και αυτός που την λαμβάνει να έχουν την ίδια εφαρμογή, όμως υπάρχει και το Vtok.
Το Vtok είναι μια εφαρμογή που χρησιμοποιεί τον Google λογαριασμό μας και μας επιτρέπει να κάνουμε κλήσεις με χρήστες που έχουν την ίδια εφαρμογή (Vtok) στο iPhone τους είτε με αυτούς που συνδέονται από το Mac ή το PC τους χρησιμοποιώντας κάποια εφαρμογή για Gtalk ή το Google Video service που υπάρχει στην σελίδα του gmail.
Την εφαρμογή μπορείτε να την βρείτε δωρεάν στο AppStore και για να επικοινωνήσετε με τους φίλους σας που έχουν gmail με αυτή θα πρέπει απλά να δώσετε τα στοιχεία του Google λογαριασμού σας. Όσο για τον υπολογιστή σας μπορείτε να εγκαταστήσετε το plugin από εδώ και μέσα από την σελίδα του gmail να καλέσετε τους φίλους σας.


  

Vtok - Google talk (Gtalk) video calls, text chat + Google Voice phone and SMS (AppStore Link) Όνομα: Vtok - Google talk (Gtalk) video calls, text chat + Google Voice phone and SMS
Εταιρία: Skymobius, Inc


Δωρεάν



Source: http://greekiphone.gr/20111221/vtok-free-video-calls-via-google-video-chat/ 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...