Ads 468x60px

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Η Apple δημοσίευσε την πρόοδο ευθύνης και τη λίστα προμηθευτών για το 2012

Η Apple σήμερα δημοσίευσε το Supplier Responsibility Progress Report για το 2012. Η αναφορά δείχνει προσπάθειες για την επίβλεψη συνθηκών εργασίας και της περιβαλλοντικής ευθύνης σε προμηθευτές της εταιρίας παγκόσμια και σημειώνει ότι διεξήγαγε 229 ελέγχους μέσα στο 2011.
Προσθέτει επίσης ότι το 2011 ξεκίνησε μια ειδική περιβαλλοντική διαδικασία ελέγχου για τη συμπλήρωση των περιβαλλοντικών ελέγχων που είχαν προηγουμένως συμπεριληφθεί στην τυπική διαδικασία ελέγχου λογαριασμών. Σύμφωνα με την εταιρία, τρίτοι εμπειρογνώμονες βοήθησαν να γίνουν ελέγχοι σε δεκατέσσερις διαφορετικές εγκαταστάσεις, στις οποίες βρέθηκαν και μερικές παραβιάσεις.
Όλες οι λεπτομέρειες σχετικά με τα αποτελέσματα των ελέγχων, συμπεριλαμβανομένων των περιλήψεων των διαφόρων παραβάσεων στον τομέα του περιβάλλοντος και όχι μόνο είναι διαθέσιμες στην αναλυτική αναφορα.
Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι η Apple για πρώτη φορά δημοσίευσε μια λίστα με 156 προμηθευτές παρουσιάζοντας το 97% των δαπανών στις προμήθειες της εταιρείας.

Source: http://greekiphone.gr/20120113/apple-releases-suppler-responsibility-progress-report-and-supplier-list-for-2012/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...