Ads 468x60px

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Μόνο σε ένα Apple Store θα μπορούσε να γίνει αυτό: Η topless «παράσταση» μίας… ξανθιάς


Είναι αλήθεια τελικά πως μέσα σε ένα Apple Store, ειδικά ένα Apple Store της Νέας Υόρκης, μπορείς να δεις τα πάντα. Κυριολεκτικά. Αυτό θα σκέφτεται πια και ο ηθοποιός Matt Bomer, που πήγε σε ένα Apple Store, στο Soho, για να προωθήσει την δεύτερη σεζόν της τηλεοπτικής σειράς στην οποία πρωταγωνιστεί με τον τίτλο White Collar.
Όσο λοιπόν ο Bomer απαντούσε τις ερωτήσεις των fans που είχαν πάει να τον δουν στο κατάστημα, μία ξανθιά γυναίκα που είχε ζωγραφισμένο μουστάκι (!), σηκώνεται, ανεβαίνει πάνω στην καρέκλα της, βγάζει το πουκάμισό της, μένει topless και αρχίζει να ουρλιάζει πως είναι η γυμνή paparazzi, πως όλοι πρέπει να επισκεφτούν την ιστοσελίδα της και να δουν εκεί όλες τις drag queens φίλες της.
Η γυναίκα, ήταν εμφανές ότι είχε καπνίσει λίγη περισσότερη μαριχουάνα από όσο άντεχε, αλλά κατάφερε δύο πράγματα: Να κλέψει την προσοχή στην παρουσίαση και να κάνει τον ηθοποιό Matt Bomer να έχει κάτι να συζητά για το υπόλοιπο της ζωής του.
Τι άλλο θα δούμε σε ένα Apple Store;;;;;
Source:http://www.digitallife.gr/mono-se-ena-apple-store-tha-mporouse-na-ginei-ayto-h-topless-parastash-mias-xanthias-46493/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...