Ads 468x60px

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Μετατρέψτε Το IPad Σε Φορητό Σκάνερ Με Το IConvert


Αυτό είναι ένα νέο gadget για το iPad που θα εκτιμήσουν ιδιαίτερα οι iPad μαχητές των δρόμων. Είναι ένα φορητό σκάνερ και docking station βάση που αποκαλείται iConvert και είναι έτοιμο να αντιμετωπίσει τις αποδείξεις και άλλα έγγραφα χωρίς την ανάγκη σύνδεσης με κάποιο PC ή Mac. Απλά τοποθετείστε το iPad στη βάση του iConvert και η συσκευή σκανάρει απευθείας στο iPad μέσω μιας εφαρμογής για iOS.

To iConvert χαρακτηρίζεται από το μικρό του μέγεθος, αλλά μπορεί και σκανάρει έγγραφα πλάτους από 4,5 έως 21,5 εκατοστά. Τα έγγραφα σκανάρονται με ανάλυση 300 DPI και αποθηκεύονται στο φάκελο των φωτογραφιών του iPad. Τα χειριστήρια ελέγχου του σκάνερ εμφανίζονται στην οθόνη του iPad μέσω της iConvert εφαρμογής η οποία είναι διαθέσιμη από το iTunes App Store.
To dock του σκάνερ είναι συμβατό με το iPad 2 όπως επίσης και με το αρχικό iPad. Η τιμή του είναι στα $150 και θα αρχίσει να πωλείται από τον Φεβρουάριο, δίνοντας σας το απαραίτητο χρονικό περιθώριο για να σκανάρετε τις αποδείξεις σας για την εφορία. Το iConvert θα είναι διαθέσιμο μεσω της αλυσίδας καταστημάτων Brookstone.
Source: http://www.dailytech.gr/dailytech-news/2012/1/19/ipad-iconvert.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...