Ads 468x60px

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Τα Όνειρα Της Apple Για Ασφάλεια, Αφή Μέσω Προηγμένων Μαγνητών


Μερικές από τις πιο πρόσφατες δημοσιευμένες πατέντες της Apple αποκαλύπτουν λεπτομέρειες για έναν κόσμο όπου οι μαγνήτες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για περισσότερα πράγματα και όχι μόνο να κρατάνε αντικείμενα μεταξύ τους. Κωδικοποιημένοι μαγνήτες μπορούν να δημιουργήσουν μια μοναδική μαγνητική υπογραφή όπου αισθητήρες θα μπορούσαν να ανιχνεύουν και να ξεκλειδώνουν πόρτες ή να αναγνωρίζουν χρήστες μέσω κλειδιών κάρτας.
Επιπρόσθετα, ανεπαίσθητες αλλαγές σε έναν κωδικοποιημένο μαγνητικό πεδίο θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για ανίχνευση κινήσεων ή το φούσκωμα κάποιας ελαττωματικής μπαταρίας που θα μπορούσε να αποτελέσει κίνδυνο για πυρκαγιά. Ferrofuilds (μαγνητισμένα υγρά) μπορούν να ενσωματωθούν σε συσκευή κινητού και να ελέγχονται ώστε να φουσκώνουν ή να υποχωρούν παρέχοντας πληροφορίες σε πληκτρολόγια αφής.
Αν και πολλές από τις πατέντες της Apple δεν υλοποιούνται σε πραγματικές συσκευές, το Patently Apple μας περιγράφει τα όνειρα της Apple για θύρες MagSafe σε iPhone και iPad, όπως και ασύρματη φόρτιση.
Source: http://www.dailytech.gr/dailytech-news/2012/1/28/apple.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...