Ads 468x60px

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

ArsTechnica: Η Apple θα ανακοινώσει το ‘GarageBand για e-books’

Δημοσίευμα του ArsTechnica ρίχνει φως στο θέμα των ανακοινώσεων σχετικά με το event της Apple που θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα κάνει λόγο για ανακοίνωση νέων εργαλείων για τη δημιουργία διαδραστικών e-books, κάτι σαν ‘GarageBand για e-books’ όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.
While speculation has so far centered on digital textbooks, sources close to the matter have confirmed to Ars that Apple will announce tools to help create interactive e-books—the “GarageBand for e-books,” so to speak—and expand its current platform to distribute them to iPhone and iPad users.
Μάλιστα η Apple αναμένεται να ανακοινώσει υποστήριξη για το νέο ePub 3 φορμάτ που προσφέρει εγγενή συμβατότητα με βίντεο/ήχο κτλπ σε ένα e-book.
Όσον αφορά τα εργαλεία δημοσίευσης η Apple έχει την ευκαιρία να «χτυπήσει χρυσό» μιας και η τωρινή κατάσταση στην αγορά είναι ένα χάος. Ένα εργαλείο για e-books, όπως είναι το Xcode για τις εφαρμογές, θα ωφελήσει σημαντικά τους εκδότες και θα δημιουργήσει μεγάλο πλεονέκτημα για το iBooks.

Source: http://www.iphonehellas.gr/32975/apple-garageband-for-e-books/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...