Ads 468x60px

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

CES 2012: Οι προβλέψεις για το consumer show της χρονιάς!

Η CES 2012, η μεγάλη έκθεση καταναλωτικών ηλεκτρονικών του Λας Βέγκας, πλησιάζει και το Internet κατακλύζεται από φήμες σχετικά με τις συσκευές που θα δούμε εκεί. Ας ρίξουμε, λοιπόν, μία ματιά σε κάποιες από τις προβλέψεις για την έκθεση, που φαίνεται ότι επιβεβαιώνονται.

Όλα δείχνουν πως φέτος θα είναι η χρονιά των ultrabooks. Η νέα κατηγορία των laptops, που ξεχωρίζουν για τη «λεπτή» παρουσία και τα κορυφαία χαρακτηριστικά τους αναμένεται να ξεχωρίσει στη CES 2012. Το Wired.com εκτιμά πως στην έκθεση της Καλιφόρνια θα δούμε 30-50 μοντέλα ultrabooks, ανακηρύσσοντας τις συσκευές αυτές ως «gadgets της χρονιάς».
Βέβαια, αυτά δε θα είναι τα μοναδικά gadgets που θα δούμε στο Λας Βέγκας. Το Engadget.com μιλάει για μία «έκρηξη» superphones, με απίστευτες κάμερες ακόμη και στα 13MPixels, HD οθόνες, υποστήριξη NFC και άλλες κορυφαίες δυνατότητες. Θα δούμε ακόμη περισσότερα Windows Phone μοντέλα, καθώς και νέες προσθήκες στην αγορά από εταιρείες όπως η Nokia, η LG, η Motorola και η Sony Ericsson.
Οι πληροφορίες μιλούν ακόμη για ενδεχόμενη ανακοίνωση μικρότερων tablets (στην κατηγορία των 7.8 ιντσών), point & shoot φωτογραφικών μηχανών, media upgrades για αυτοκίνητα, αλλά και πολύ λεπτών τηλεοράσεων. Στον τομέα των super-thin TVs, φαίνεται ότι θα πρωταγωνιστήσει η νέα 55ιντση OLED της LG.
Πέρα από τα νέα gadgets όμως, φαίνεται ότι μία από τις πιο «συναρπαστικές» τεχνολογικές εξελίξεις του 2012 που θα δούμε στη CES 2012 θα είναι το «τέλος των καλωδίων». Η επαγωγική ή η ασύρματη φόρτιση αναμένεται να δώσει το «παρών» στις νέες τεχνολογίες που θα δούμε στο Λας Βέγκας και σίγουρα θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον μας.
Λίγες μέρες ακόμη υπομονή, λοιπόν, και τα προϊόντα της CES 2012 θα αρχίσουν να παρελαύνουν μπροστά μας
 
Source: http://www.digitallife.gr/ces-2012-oi-provlepseis-gia-to-consumer-show-tis-xronias-52670/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...