Ads 468x60px

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Έβαλε «φωτιά» στις ταμπλέτες το Kindle Fire: Μετά την Apple (;) και η Google ετοιμάζει 7ιντσo tablet

Πρόσφατα, κυκλοφόρησαν φήμες που θέλουν την Apple να κυκλοφορεί μέσα στη χρονιά και ένα iPad Mini, με οθόνη 7,85 ιντσών, έχοντας ως στόχο να ανταγωνιστεί το Kindle Fire της Amazon. Φαίνεται όμως ότι και η Google έχει παρόμοια σχέδια, σύμφωνα με όσα διαρρέουν τις τελευταίες ώρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Digitimes, που επικαλείται πηγές από την αλυσίδα εφοδιασμού της Google, ο παγκόσμιος κολοσσός ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει τη δική του 7ιντση ταμπλέτα το Μάρτιο ή τον Απρίλιο. Η συσκευή αναμένεται να ενσωματώνει τα Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) και μάλιστα υπολογίζεται πως θα διαθέτει άκρως οικονομική τιμή που μπορεί να φτάσει ακόμη και τα 199 δολάρια (περίπου 150 ευρώ). Αν σε αυτές τις φήμες προσθέσουμε τις πρόσφατες δηλώσεις του Eric Schmidt, σύμφωνα με τις οποίες η εταιρεία θα κυκλοφορήσει τη δική της ταμπλέτα μέσα στο επόμενο εξάμηνο, φαίνεται πως είμαστε κοντά στο πρώτο Google Tablet.

Source: http://www.digitallife.gr/evale-fwtia-stis-tampletes-stis-tampletes-to-kindle-fire-meta-tin-apple-kai-i-google-etoimazei-7-intso-tablet-46819/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...