Ads 468x60px

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Νέο βιβλίο ‘Inside Apple’ υπόσχεται να αποκαλύψει τα μυστικά της Apple


Επερχόμενο βιβλίο από τον συντάκτη του Fortune, Adam Lashinksy, υπόσχεται να ρίξει φως στα μυστικά της Apple, στις τακτικές και στρατηγικές της.
Το βιβλίο με τίτλο ‘Inside Apple’ αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 25 Ιανουαρίου και σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία βασίζεται σε συνεντεύξεις και περιέχει νέες πληροφορίες για διάφορα θέματα.
Ανάμεσα σε αυτά τα θέματα είναι τα μυστικά συστήματα της εταιρείας, η προσέγγισή της στην καινοτομία, οι συμφωνίες στη γραμμή παραγωγής και η μετάβαση σε μια εποχή χωρίς τον Steve Jobs.
Για παράδειγμα, αναφέρεται στο βιβλίο το κόνσεπτ του ‘DRI’ (Directly Responsible Individual), δηλαδή ενός ανθρώπου που ορίζεται υπεύθυνος για κάποια εργασία μέσα στην Apple. Επίσης, αναφέρεται μια μυστική ετήσια συνάντηση που είναι γνωστή ως Top 100, όπου 100 ανερχόμενα στελέχη βρισκόντουσαν με τον Steve Jobs.
Το βιβλίο θα έχει 240 σελίδες και θα κοστίζει $27 ενώ μπορείτε από τώρα να το προ-παραγγείλετε μέσω του Amazon ή iBookstore αν και δεν υπάρχει προς το παρόν διαθεσιμότητα στο ελληνικό κατάστημα.
Source: http://www.macuser.gr/inside-apple-book-8688/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...