Ads 468x60px

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Inside Apple: Ο Scott Forstall θεωρείται ο επόμενος CEO της Apple

 

Απόσπασμα από το επερχόμενο βιβλίο ‘Inside Apple’ που έχουμε παρουσιάσει σε προηγούμενο δημοσίευμα αναφέρεται στην ηγετική προσωπικότητα του Scott Forstall.

Ο Scott Forstall είναι 43 χρονών με πολύ καλή σκηνική παρουσία και πλούσιο background (Stanford, NeXT) ενώ μοιράζεται και την ίδια προσοχή στη λεπτομέρεια με τον Steve Jobs.
“He’s a sharp, down-to-earth, and talented engineer, and a more-than-decent presenter. He’s the total package.”
Σύμφωνα, λοιπόν, με τον συγγραφέα του βιβλίου ‘Inside Apple’ o Forstall θεωρείται ως ο διάδοχος του Jobs ανάμεσα στα στελέχη της εταιρείας μετά την εποχή του Tim Cook.

Το μόνο μειονέκτημα που προσάπτουν στον Forstall είναι ότι δεν έχει κρατήσει κρυφές τις φιλοδοξίες του στην Apple έχοντας αποκτήσει μεγάλη επίδραση τα τελευταία χρόνια στον χώρο.

Το βιβλίο με τίτλο ‘Inside Apple’ αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 25 Ιανουαρίου και σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία βασίζεται σε συνεντεύξεις και περιέχει νέες πληροφορίες για διάφορα θέματα.

Ανάμεσα σε αυτά τα θέματα είναι τα μυστικά συστήματα της εταιρείας, η προσέγγισή της στην καινοτομία, οι συμφωνίες στη γραμμή παραγωγής και η μετάβαση σε μια εποχή χωρίς τον Steve 
 
Source:http://www.macuser.gr/scott-forstall-ceo-inside-apple-8966/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...